Arden Parks Signy-l’Abbaye
Wandelvakantie Ardennen

Dwalen door de natuur tijdens een wandelvakantie in de Ardennen

Maak kilometers aan actieve herinneringen tijdens een wandelvakantie in de Franse Ardennen. Wandelen in de Ardennen is rustgevend zonder te veel inspanning. De glooiende landschappen, ongerepte natuur en bijzondere flora en fauna maken de Ardennen tot een waar wandelparadijs. De perfecte mix van cultuur en natuur wacht op je bij ArdenParks Signy l'Abbaye! Na een dag vol ontdekkingen kom je helemaal tot rust in je eigen accommodatie, in het zwembad of in onze horeca. Hoe fijn is dat?!

 • Natuurrijk vakantiepark in de Ardennen
 • Op 6 uur rijden vanaf Midden-Nederland
 • Volop hike- en wandelmogelijkheden
Aanraders voor jouw wandelvakantie
  Uitzonderlijke flora en fauna bij Lac de Bairon

  De meren van Bairon vormen een gebied van maar liefst 105 hectare. De bijzondere flora en fauna en adembenemende vergezichten laten je je ogen uitkijken. Hier wordt de natuurlijke leefomgeving in stand gehouden.

  Het vestingstadje Sedan en het meer

  Het glooiende landschap in de Franse Ardennen wordt afgewisseld door forten en kastelen. Het eeuwenoude fort van Sedan is zelfs Ă©Ă©n van de grootste vestingwerken van Europa. Hier maak je prachtige wandelingen.

  Vallei van Semoy, langs de rivier

  Vanuit het pittoreske plaatsje Tournavaux volg je de wandelroute langs rivier de Semoy. Een wandeling van 9 kilometer lang, maar zeer toegankelijk en goed bewegwijzerd waardoor deze ideaal is voor iedere wandelaar!

Een comfortabel onderkomen tijdens jouw wandelvakantie in de Ardennen

Met een ruim aanbod aan comfortabele natuurhuisjes biedt ArdenParks iedereen een zorgeloze vakantie in de Franse Ardennen. Franse Gîtes, Wooden Chalets, glampingtenten en stacaravans die volledig zijn ingericht en zijn voorzien van een complete inventaris zodat het je aan niks ontbreekt. Al deze accommodaties zijn hondvriendelijk, want ook jouw trouwe viervoeter mag genieten van een wandelvakantie in de Ardennen. Op ons park bieden wij een breed scala aan faciliteiten; neem een duik in het zwembad, geniet van wat lekkers in onze horeca en slinger door de bomen bij onze gave klimpark Accro-Branche.

Ons vakantiepark in het kort:

 • Natuurrijk en rustgevend
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Chalets en glampingtenten
 • Avonturenpark Accro-Branche
 • Volop buitenactiviteiten
 • Bar en restaurant

Hier kun je ons vinden ⤵

Dit vroegen eerdere wandelliefhebbers ons:

🥾 Zijn er ook wandelroutes in de directe omgeving?

Zeker weten! Ons vakantiepark ligt te midden van ongerepte bossen waar je prachtige wandelingen kunt maken. Vanuit hier heb je toegang tot prachtige wandelroutes, een fitnessparcours en een mountainbikeparcours!

🌳 Wat is het oppervlak van de Franse Ardennen?

De Franse Ardennen hebben een oppervlakte van ruim 5.229 km². De Ardennen vormen een veelzijdig natuurgebied vol bossen en heuvellandschappen. En ook stroomt rivier de Maas door de Franse Ardennen heen.